Niniejsza strona korzysta z plików cookies
„Hochland Polska” Sp. z o.o. z siedzibą w Kaźmierzu (ul. Okrężna 2, 64-530 Kaźmierz) przy pomocy niniejszego serwisu przetwarza Twoje dane osobowe, co odbywa się m.in. przy użyciu plików cookies.
Niektóre z plików cookies są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania serwisu i w związku z tym nie możesz z nich zrezygnować. Jeśli się zgodzisz, zastosujemy pliki cookies również w celu poprawy komfortu korzystania z serwisu, prowadzenia statystyk i w celu śledzenia Twojej aktywności dla potrzeb marketingowych. Twoja zgoda jest dobrowolna i możesz ją w dowolnym momencie wycofać, zmieniając ustawienia przeglądarki. Wycofanie zgody pozostanie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem.
Aby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych i plikach cookie, zapoznaj się z naszą Polityką prywatności.
Wyjmij ciasto francuskie z lodówki w ostatniej chwili przed użyciem.
Możesz upiec warzywa dzień wcześniej, wtedy zaoszczędzisz dużo czasu.
Nie nakładaj za dużo serka na ciasto, gdyż może wyjść zakalec.
Przepis jest na tyle uniwersalny, że możesz użyć różnych warzyw i różnych serków Almette, pesto, różnych dodatków i ozdób po upieczeniu (zioła, pestki, orzechy), a nawet zrobić je w wersji na słodko.
Jest to idealny przepis do zrobienia z dziećmi, ponieważ mogą same mogą wybierać dodatki, które lubią i samodzielnie dekorować swoje mini-tarty.